(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti, Pinjasto Oy
Pinjasto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Saari valmistaa Salossa korkealaatuisia keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita. Viime tilikaudella liikevaihtomme ylitti ensi kertaa 3m€ ja nyt etsimme lisää tekijöitä joukkoomme.
Tekemisellämme haluamme luoda yksilöllistä, toimivaa ja kaunista. Teemme sen yhdistämällä innovatiivisen muotoilun, aktiivisen tuotekehityksen ja suomalaisen puusepäntaidon kunkin asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin. Siksi valmistamamme keittiöt ja säilytysratkaisut ovat loistavia ja tuottavat iloa pitkään.
Saari on Pinjasto Oy:n tuotemerkki. Lisätietoja pinjasto.fi -sivuilta.

Tuotantoassistentti / tekninen piirtäjä - Salo

Haemme Salon tehtaalle tuotantoassistenttia monipuolisiin hallinnollisiin tehtäviin kiintokalustevalmistuksen pariin.

Tehtävässä tulet toimimaan tuotannon ja myynnin rajapinnassa. Muutat myynnin tilaukset tehtaan työmääräimiksi ja koordinoit tuotantoon liittyviä tukitehtäviä, kuten hankintoja ja toimitusten järjestelyä.
Tehtävä edellyttää kykyä lukea ja hahmottaa kalustekuvia, joten esim. teknisen piirtäjän koulutus antaa sopivan pohjan tehtävässä suoriutumiseen.

Olet etsimämme huipputyyppi, jos:
- sinulla on aiempaa työkokemusta samantyyppisistä tehtävistä, ja/tai soveltuva koulutus.
- osaat lukea kalustekuvia.
- olet järjestelmällinen, tarkka ja huolellinen työssäsi.
- suoriudut annetuista tehtävistä itsenäisesti.
- hallitset MsOffice ohjelmat ja erityisesti Excelin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä.

Yhteistyökumppanimme haussa on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 15.12.2019 asti. Täytä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.