(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoasiantuntija
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Haemme nyt tuotantoasiantuntijaa VR FleetCaren Tampereen varikolle. Tampereen varikolla huollamme ja korjaamme rautatiekalustoa kuten vetureita ja kiskobusseja. Tampereen lisäksi toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Pieksämäellä, Kouvolassa, Oulussa, Joensuussa ja Kokkolassa.

Tuotantoasiantuntijana vastaat päivittäisestä kaluston teknisestä ongelmanratkaisusta ja juurisyiden selvittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen vaihteleviin kaluston ja kunnossapitotuotannon kehittämisen hankkeisiin. Tehtävä sisältää säännöllistä osallistumista työnjohdon tehtäviin.

Odotamme että sinulla on aiempaa työkokemusta teknisten ongelmien ratkaisusta ja tekninen koulutus kuten insinööri (AMK) tai vastaava. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pidät työskentelystä toimintaympäristössä, jossa tilateen vaihtelevat nopeastikin. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Olet kiinnostunut tekniikasta ja sovellat aiempaa osaamistasi uusiin asioihin. Katsomme eduksesi kokemuksesi kunnossapidosta, dieselmoottori- tai sähkö/automaatiotekniikasta. Myös Lean- periaatteiden tuntemus auttaa sinua menestymään tehtävässä. Turvallisuutta kohtaan asenteesi on tinkimätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä, tukenasi ammattitaitoinen tiimi. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen ja Suomen teollisuuden toimintakykyyn, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha-Pekka Konttinen 0408637462 puhelimitse ke 29.7. klo 15–17 ja ma 3.8. klo 14–16 tai sähköpostitse juha-pekka.konttinen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.