(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoasiantuntija
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Tuotantoasiantuntija VR FleetCaren Matkustajaliikenteen kunnossapitopalvelut yksikköön  Helsinkiin.

Etsimme VR FleetCare yhtiön Lähiliikenteen kunnossapitopalvelut yksikköön raidekaluston kunnossapitoon kahta Tuotantoasiantuntijaa. Pääset osaksi ammattitaitoista ja voimakkaasti uudistuvaa yksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen kaluston kunnossapidosta ja vaikuttaa näin päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen.

Vastaat yhteistyössä muiden organisaation jäsenten kanssa tuotantoedellytysten ja työmenetelmien kehittämisestä sekä kalustokoulutuksista omalla vastuualueellasi. Vastaat myös kalustossa ilmenevien ongelmien selvityksestä ja etsit juurisyitä että ratkaisuja teknisiin ongelmiin. 

Toimit asentajien tukena viankorjauksessa, mutta et myöskään epäröi tarvittaessa itse tarttua työkaluihin. 

Olet mukana kehittämässä kalustoa ja sen kunnossapitotoimintaa entistäkin tehokkaammaksi turvallisuus, laatu kuin myös kustannustehokkuus huomioiden. Lisäksi tuotat monipuolisia raportteja ja osallistut mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin.

Odotamme että koulutuksena sinulla on tekninen AMK-tutkinto  tai vastaavat tiedot.

Lisäksi edellytämme sinulta operatiivisen kunnossapitotoiminnan tuntemusta ja vahvaa sähkötekniikan osaamista.

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä.                  Lean-periaatteiden tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi. Työpanoksesi myötä olet osa ketjua joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen. Työpaikkasi on Helsingin varikolla Ilmalassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 13.7.2020 alkaen Jani Nygren, kunnossapitopäällikkö puh. 0408620842

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.
 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.