(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoasiantuntija
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Etsimme kahta tuotantoasiantuntijaa VR Kunnossapito Oy matkustajaliikenne kunnossapitoon Helsingin varikon Allegro ja Lähiliikennekaluston operatiiviseen tuotantoon.

Olet merkittävässä roolissa varmistamassa turvallista ja täsmällistä junaliikennettä.  Tehtävässä vastaat kalustossa ilmenevien ongelmien selvityksestä ja etsit juurisyitä sekä ratkaisuja teknisiin ongelmiin. Toimit asentajien tukena viankorjauksessa, mutta et myöskään epäröi tarvittaessa itse tarttua työkaluihin. Tulet erityisesti keskittymään Allegro tai lähiliikennejuniin.

Odotamme, että  koulutuksena sinulla on tekninen amk-tutkinto  tai vastaavat tiedot.

Lisäksi edellytämme sinulta operatiivisen kunnossapitotoiminnan tuntemusta ja vahvaa sähkötekniikan osaamista sekä aikaisempaa kokemusta junakaluston viankorjauksesta. 

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. 

Lean-periaatteiden tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme  mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työympäristöön osaksi kovien ammattilaisten muodostamaa työyhteisöä. Pääset kehittämään kalustoa ja sen  kunnossapitotoimintaa sekä vahvistamaan  omaa osaamistasi rautatiekaluston parissa.  Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä VR kunnossapito vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö , älä epäröi, vaan tartu haasteeseen ja hae osaksi vauhdilla kehittyvää VR-kunnossapitoa!

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jani Nygren, phone. +35840 8620842  email. jani.nygren@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.