(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoasiantuntija
Veikkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Haemme Veikkauksen ICT-toimintoon

Tuotantoasiantuntijaa

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen ja tarjoamme töitä noin 30 tuntia viikossa.

Oletko Sinä etsimämme monipuolisen ICT-tuntemuksen omaava Tuotantoasiantuntija?

Omaatko energisen ja iloisen työasenteen ja kaipaat uusia haasteita?

Veikkauksen Tuotannontuki vastaa pelijärjestelmien häiriönhallinnasta, operoinnista, tietoturvan valvonnasta sekä palvelupyyntöjen suorittamisesta.

Odotamme Sinulta ICT-alan soveltuvaa koulutusta sekä halua oppia työssäsi, oli kyse sitten uudesta pelijärjestelmästä, infrasta, tietoliikenteestä tai uudesta työskentelytavasta. Toimit mielelläsi osana tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Voit olla juuri valmistunut tai jo kokeneempi tekijä, rakennamme oppimispolun osaamisesi mukaan.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä vaaditaan valmiutta työskennellä joustavasti myös iltaisin sekä arkena ja viikonloppuina. Vuorotyö mahdollistaa työskentelyn opiskelujen ohella.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita, jatkuvaa uuden oppimista sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän Veikkauksen ICT-tuotannon kiehtovassa ja vauhdikkaassa maailmassa. Saat myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja osallistua toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden kanssa.

Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa.

Mukavat työkaverit takaavat viihtymisesi Veikkauksessa!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jarmo Buddas 7.8. klo 9-11, 10.8. klo 9-11 ja 16.8 klo 13-15, puh. 0400 469463.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera viimeistään 19.8.2018.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Talentor Finland Oy:n kanssa.

Valitusta henkilöstä tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.