Tuotantoasiantuntija, Turenki
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

ETSIMME VALIOJENGIIMME TUOTANTOASIANTUNTIJAA   

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.  

Tule työkaveriksi meille! Etsimme Turengin tehtaalle vaihtuviin projekteihin tuotantoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä suunnittelet ja toteutat toimintatavallisia muutostöitä ja viet eteenpäin hankkeita pakkaamon toiminnan tehostamiseksi ja parantamiseksi yhteistyössä pakkauksen työntekijöiden, kunnossapidon ja pakkausvastaavan kanssa. Toimit projektien aktiivisena vetäjänä tuoden oman panoksesi toiminnan kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Olet yhteistyökyinen ja kannustava. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään. Tarvittaessa huolehdimme osaamisestasi Lean Six Sigma -koulutuksilla. 

Jotta menestyisit tehtävässä, odotamme sinulta seuraavaa: 

- toimeen soveltuvaa peruskoulutusta (esim. elintarvikeala, prosessitekniikka tai sähkö-/automaatio) tai kokemuksen kautta hankittua ammattiosaamista  

- tehdastietojärjestelmien hallintaa niiltä osin kuin oman tehtävän osalta tarpeen  

- elintarviketeollisuuden prosessi- ja laitetuntemusta 

- projekti-, suunnittelu- ja valmennustaitoja 

- ongelmanratkaisutaitoa sekä uudistumishakuista asennetta asioiden kehittämiseen  

- joustavuutta ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin 

- hyvää itsensä johtamisen taitoa sekä paineensieto- ja organisointikykyä 

- positiivista asennetta sekä erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 

 Eduksi luetaan:  

- Lean menetelmien osaaminen 

- aseptisen prosessin tunteminen sekä kokemus laadunhallinnasta 

- englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito  

Kannustava, yhteisöllinen tapa työskennellä ja oppia toisiltamme on yksi Valiolla työskentelyn avainjutuista. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.  

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia.  

Lisätietoja tehtävästä: Tuotantopäällikkö Timo Saarenpää kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella hakuaikana tiistaisin ja torstaisin klo 13-14/ p. 0503840039.  

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 31.1.2022 mennessä hakulinkin kautta.  

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Hakusanat: elintarvikeala, prosessitekniikka, työpaikat Hämeenlinna, työpaikat Turenki, työpaikat Häme

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot