(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoasiantuntija, Oulu
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsimme tuotantoasiantuntijaa VR FleetCare matkustajaliikenne kunnossapitoon Oulun varikolle.

Olet merkittävässä roolissa varmistamassa turvallista ja täsmällistä junaliikennettä.  Tehtävässä vastaat kalustossa ilmenevien ongelmien selvityksestä ja etsit juurisyitä sekä ratkaisuja teknisiin ongelmiin. Toimit asentajien tukena viankorjauksessa, mutta et myöskään epäröi tarvittaessa itse tarttua työkaluihin. Tulet erityisesti keskittymään veturi sekä kaukoliikennekalustoon.

Odotamme, että  koulutuksena sinulla on tekninen amk-tutkinto  tai kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä.

Lisäksi edellytämme sinulta operatiivisen kunnossapitotoiminnan tuntemusta ja vahvaa sähkötekniikan osaamista sekä aikaisempaa kokemusta junakaluston viankorjauksesta. 

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. 

Lean-periaatteiden tunteminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme  mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työympäristöön osaksi kovien ammattilaisten muodostamaa työyhteisöä. Pääset kehittämään kalustoa ja sen  kunnossapitotoimintaa sekä vahvistamaan  omaa osaamistasi rautatiekaluston parissa.  Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö , älä epäröi, vaan tartu haasteeseen ja hae osaksi vauhdilla kehittyvää kunnossapitoa!

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Antti Makkonen puh. 040 864 5255 tai s-postilla antti.makkonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR FleetCare tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.