(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoasiantuntija, dieselveturit
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Haemme tuotantoasiantuntijaa dieselvetureille, erityisesti Dr14 kalustolle, VR FleetCaren Kouvolan varikon operatiiviseen tuotantoon. Kouvolan varikko tekee diesel- ja sähköveturien kunnossapitoa. Varikon vastuulle kuuluu myös Imatran, Kotkan ja Haminan etäpisteet. Kouvolan varikolla työskentelee noin 50 ammattilaisen organisaatio.
 
Haemme henkilöä, jolla on valmiudet ottaa teknisesti haltuun dieselveturien tekniikkaa. Jo ikääntyneen dieselveturikaluston ylläpidon/ kehittämisen lisäksi osallistut operatiiviseen toimintaan tuotannon tukena ja sinulla on valmius tehdä myös yksittäisiä työnjohtovuoroja. Olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi myös muihin kalustoihin sekä ymmärrät mitkä asiat vaikuttavat kunnossapitokustannuksiin.

Odotamme, että sinulla on tekninen koulutus ja kykenet työskentelemään toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat nopeastikin. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja pärjäät hyvin myös asiakasrajapinnassa. 

Olet oma-aloitteinen, kehitysmyönteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Kokemus kunnossapidosta sekä Lean-periaatteiden tunteminen katsotaan eduksi. Asenteesi turvallisuutta kohtaan on tinkimätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä, tukenasi ammattitaitoinen tiimi. Työsi vaikuttaa päivittäin Suomen teollisuuden toimintakykyyn, sillä VR Kunnossapito vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Miika Pitkänen puh 0504471321 (miika.pitkanen@vr.fi) tai Kunnossapitopäällikkö Sauli Takala, puh. 040 8627400 (sauli.takala@vr.fi)

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.