Tuotantoapulaisia jälkikäsittelyyn, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme asiakkaallemme tuotantoapulaisia jälkikäsittelyyn.

Työ on painon jälkikäsittelyn tehtäviä kuten liitteiden syöttöä sekä tuotteiden rullakointia sekä valmistelua kuljetusta varten. Tehtäviin kuuluu myös osoitteellisten kirjeiden ja aikakauslehtien lajittelua. Tehtäviin järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Odotamme hakijoilta ennen kaikkea reipasta asennetta ja huolellista työotetta.

Töitä tehdään pääsääntöisesti 3-vuorossa. Tuotannon tehtävissä palkkauksessa noudatetaan media- ja painoalan työehtosopimusta ja jakelun tehtävissä palkkauksessa noudatetaan medialiiton ja teollisuusliiton välistä jakelua koskevaa työehtosopimusta. Viikoittaiseen työmäärään pystyy itse vaikuttamaan, joten työ sopii luonteensa vuoksi hyvin myös opiskelijoille ja toisen työn hakijalle. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole pakollinen.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat perehdytyksellä sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Arvonen / laura.arvonen@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351082
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaarina Ahonen (kaarina.ahonen (a) nordic.fi)