(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoapulainen, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme reippaita työntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin Nokialle!

Työtehtävät vaihtelevat pintakäsittelystä pakkaamiseen ja logistiikkaan. Töitä on tehtaan eri osastoilla, joten työntekijät pääsevät tutustumaan erilaisiin tehtäviin ja tuotantovaiheisiin.

Aikaisempi kokemus tuotannosta tai metallialalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Monet työtehtävät tehdään parin kanssa, joten tärkeintä on innokas asenne, reipas työote ja halu tehdä töitä. Työssä tarvitaan myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on aluksi keikkaluontoista ja vaihtelee asiakkaan tuotannon tilanteen mukaan. Töitä voi olla yksittäisistä vuoroista täysiin viikkoihin ja työt voidaankin sovittaa hyvin myös esimerkiksi opintojen tai toisen osa-aikaisen työn oheen. Hyvillä työntekijöillä on myös mahdollisuus lunastaa paikkansa ja saada kokoaikainen ja pitkäaikainen työpaikka.

Kyseessä on vuorotyö, työajat voivat vaihdella osastoittain. Oma auto on työpaikan sijainnin vuoksi pakollinen.

Valituilla henkilöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen ennen töiden alkua.

Mikäli haluat päästä tutustumaan erilaisiin metallialan tehtäviin alansa johtavassa yrityksessä, täytä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisimman hyvin käytettävyydestäsi.