(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoapulainen jälkikäsittelyyn, Alma Manu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme Alma Manulle tuotantoapulaisia jälkikäsittelyyn

Alma Manu on osa digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvää Alma Media-konsernia. Alma Manu on jakelun, logistiikan sekä painamisen edelläkävijöitä ja heidän sanomalehtipaino on Pohjoismaiden modernein.

Työ on painon jälkikäsittelyn tehtäviä kuten liitteiden syöttöä sekä tuotteiden rullakointia sekä valmistelua kuljetusta varten. Tehtäviin kuuluu myös osoitteellisten kirjeiden ja aikakauslehtien lajittelua. Tehtäviin järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta, huolellista työotetta sekä halua kehittyä työssään.

Työntekijöitä palkataan yhteensä 30 henkilöä. Työ on 3-vuorotyötä. Tuotannon tehtävissä palkkauksessa noudatetaan media- ja painoalan työehtosopimusta ja jakelun tehtävissä palkkauksessa noudatetaan medialiiton ja teollisuusliiton välistä jakelua koskevaa työehtosopimusta. Viikoittaiseen työmäärään pystyy itse vaikuttamaan, joten työ sopii luonteensa vuoksi hyvin myös opiskelijoille ja toisen työn hakijalle. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole pakollinen.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti.

Nyt kannattaa hakea!