(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- / varastotyöntekijöitä Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018Työn kuvaus:
  Haemme globaalille, teollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme tuotanto- / varastotyöntekijöitä Ouluun.
 

Työ on 2-vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat klo 07-23 välille. Työsuhteessa sovelletaan kemian perusteollisuuden työehtosopimusta, ja palkkaus määräytyy tämän mukaan. Työ alkaa valitun henkilön käytettävyyden mukaan ja työsuhteen kesto määräytyy asiakkaan tilauksen mukaisesti.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, sosiaalinen ja reipas tiimityöskentelijä. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat niin ikään ominaisuuksia, joita tehtävässä vaaditaan. Aikaisempi kokemus fyysisyyttä vaativista työtehtävistä, trukinajotaito sekä tulityökortti katsotaan eduksi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tehtäviisi tuotanto-/varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten tilausten käsittelyä ja pakkaamista kuljetushihnan varrella, niiden lajittelua sekä erinäisiä varaston työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta monipuolisen työn parissa, ison yrityksen edut sekä kattavan perehdytyksen työhön.
 
Lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Viimeinen hakupäivä on 06.01.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu