(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-/varastotyöntekijä, Puuha Group Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Turkulainen Puuha Group Oy valmistaa lasten ulkoleikkivälineitä, ulkoliikuntavälineitä ja pihakalusteita. Yritys on moninkertaistanut liikevaihtonsa ja noussut muutamassa vuodessa maan johtavien leikki- ja liikuntapaikkatoimittajien kärkijoukkoon. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat valoisat ja tavoitteet on asetettu korkealle. Puuha Group panostaa liikunnallisuuden lisäämiseen ja mahdollistaa hauskan liikkumisen erilaisilla liikuntavälineillä niin lapsille kuin aikuisille. Puuha Group valmistaa ainoana maailmassa Muumi-leikkikenttävälineitä. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Katso lisää www.puuha.com.

Etsimme nyt tuotanto- / varastotyöntekijöitä kesän kiireajaksi Turkuun. Työt alkavat huhti- toukokuun aikana ja kestävät ainakin kesän loppuun saakka, mutta hyvälle tyypille löytyy mahdollisesti töitä myös kiireajan jälkeenkin.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä piirustusten lukutaitoa. Eduksi katsotaan myös trukinajotaito. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, voit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.