(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- /vaihetyöntekijä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021Nokian toimipisteelle etsitään määräaikaiseen työsuhteeseen
TUOTANTO-/ VAIHETYÖNTEKIJÄÄ.

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Työskentelet osana osaavien ammattilaisten tiimiä. Pääasiallisena työtehtävänäsi on valmistaa pieniä sarjoja tilauksen mukaista tuotetta metallista. Erilaiset työkalut ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, ymmärrät mitä sinulta pyydetään kun sinun tulee porata reiät suunnitelman mukaisesti, valmistaa kierteet ja sinulle on myös ymmärrys mitä työkaverit tekevät kun puhutaan epäkeskopuristamisesta, CNC-koneistamisesta ja hitsaamisesta. Et hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti!

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?
Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse olla kokemusta vastaavasta tehtävästä, mutta sinulla tulee olla ymmärrystä metallien työstöstä joko koulutuksen tai työkokemuksen myötä. Persoonan osalta etsimme henkilöä joka on huolellinen, tarkka ja kykenee itsenäiseen työhön, tärkeää on että lopputuote on laadukas ja työ pysyy aikataulussa.

Mitä voimme tarjota Sinulle?
Työsuhde alkaa hyvällä perehdytyksellä ja sinulle opastetaan työ huolellisesti. Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde alkuun noin kahden kuukauden ajaksi. Pääset tekemään töitä mukavan tiimin kanssa, jossa kaveria autetaan tarvittaessa ja töitä tehdään yhteisen tavoitteen eteen. Palkkaus tulee Teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti. Viikkotyöaika on 40 h/vko, kyseessä on päivätyö ma-pe.

Ja vielä viimeisenä hakuohjeet!
Jätäthän meille hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 18.1.2020 oheisen linkin kautta. Sopivien ehdokkaiden löydyttyä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä, p. 040 5460 862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi .