(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-/projekti-insinööri - Uusikaupunki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Novoplastik Oy on ajoneuvo- ja työkonetoimialalle uretaani- ja komposiittiverhoiluosia erilaisilla prosesseilla valmistava pk-yritys. Toimimme koti- ja ulkomaanmarkkinoilla ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaattien mukaisesti.
Haemme Novoplastik Oy:lle tuotanto-/projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitus ajoittuu vuoden 2020 alkuun.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset työsuunnittelu- ja tuotannonkehitystehtävät liittyen investointeihin, kunnossapitoon, työmenetelmiin ja tuotantolaitteisiin. Projektipuolelta tehtäviin kuuluu uusien projektien tekniseen suunnitteluun osallistuminen sekä valmistuksen suunnittelu. Toimit linkkinä tuotannon ja asiakkaiden sekä toimittajien välillä ja osallitut tekemiseen tarjouslaskennasta tuotteiden tuotannollistamiseen asti. Tehtäviä, mitä työnkuvaan myös kuuluu ovat työohjeiden tekeminen, 3D mallinnusten käsittely Spinfire ohjelmalla (ei suunnittelu) sekä tuotannon ohjaustyö. Työnkuvaa on mahdollista muokata osittain tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Odotamme sinulta

Tehtävä on monipuolinen, itsenäinen ja positiivisesti haastava. Hakijalta edellytetään vahvaa teknistä osaamista, joko teoreettista tai käytännön kokemusta. Tehtävään soveltuva insinöörin koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön jos tekninen pohjasi on muuten vahva. Muita eväitä tehtävässä onnistumiseen ovat hyvät kommunikointitaidot ja johtamistaidot kehitystoimenpiteiden läpiviemistä auttamaan, sekä joustavuus ja oma-aloitteisuus. Pienessä yrityksessä tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, eli myös oman työn organisointitaidot ovat välttämättömiä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työtehtävän mukavassa yrityksessä ja hyvän fiiliksen omaavassa porukassa. Tehtävässä on joustava työaika ja etätyökin on osittain mahdollista. Yrityksessä on matala hierarkia ja työurat pitkiä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 7.10. klo 10-10.45 ja 15.10. klo 12-13 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi