(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-operaattori
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haemme tuotantotyöntekijää automatisoidulle tuotantolinjalle avustaviin tehtäviin. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä ja töiden alustava kesto loppuvuoteen saakka. Töitä tehdään 12 tunnin työvuoroissa ja töitä on myös viikonloppuisin. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, mutta ainakin syksyn ajan tulisi olla valmius työskennellä kokoaikaisestikin.

Työhön opastetaan, joten tärkein ominaisuus on halukkuus omaksua uutta sekä soveltaa saamiaan neuvoja työssään. Hyvä työilmapiiri on tärkeää, joten arvostamme avointa ja sosiaalista luonnetta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen osaaminen.

Työt sisältävät työskentelyä automatisoidulla tuotantolinjalla. Työ on rutiininomaista ja odotammekin, että hakijalla on valmius ja halu tehdä rutiiniluonteista työtä. Aiempi kokemus koneenkäyttäjän/operaattorin tehtävistä on plussaa. Palkkaus teknologiateollisuuden TVR 1 tai 2.

Tuo paras osaamisesi esille hakemuksen kautta 18.10.2020 mennessä. Jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai p. 040 687 2632.