(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-operaattori
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen
 
TUOTANTO-OPERAATTOREITA MUOVITUOTETEOLLISUUTEEN

Hakijoilta toivomme aiempaa työkokemusta muovituoteteollisuudessa ja alan koulutusta. Tehtävässä edellytetään materiaalitekniikan tuntemusta ja työtehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi muovitekniikan insinöörille. Tärkeintä on kuitenkin toimeen tarttuva, innokas ja hyvä asenne sekä motivoitunut ote työntekoon. Työtehtävät ovat monipuolisia ja ajoittain työ on myös fyysisesti raskasta, joten tehtävässä vaaditaan hyvää kuntoa. Edellytämme valmiutta 3-vuorotyöhön. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Mikäli haluat kysyä lisätietoja tehtävästä tai tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Kilta / Leena p. 044 728 3771. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.