(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-operaattori
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Flexbright Oy suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia, asiakasräätälöityjä LEDFOIL-kalvoja, joilla voidaan toteuttaa ohuita, keveitä ja laajanpinta-alan dynaamisia näyttö- ja valaisuratkaisuja. Flexbrightin Haukiputaan tehtaalla toimiva valmistus perustuu maailmanlaajuisestikin ainutlaatuiseen rullalta-rullalle kokoonpanoon. Flexbrightin LEDFOIL-kalvoja käytetään mm. autoteollisuudessa, arkkitehtuurivalaistuksessa ja kuluttajatuotteissa.

Tuotantomäärien kasvaessa haemme nyt Flexbrightille OPERAATTORIA tuotantolinjalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työ on alkuun päivävuoroa, myöhemmin kaksivuorotyötä.

Työ sisältää tuotantolinjan erilaisia tehtäviä; linjan asetusten säätämistä tuotteen mukaan, mahdollisten ohjelmamuutosten tekemistä, komponenttirullien vaihtamista sekä pieniä perushuoltoja koneille. Osana pientä tiimiä pääset myöhemmin laajentamaan osaamistasi, niin tuotannon kokoonpanotehtäviin, kuin lähettämön ja pakkauspaikan työtehtäviinkin.

Tehtävässä tarvitset
- Perus elektroniikka-alan tuotannon tietämystä
- Oma-aloitteisuutta
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Itsenäistä työotetta

Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen taustakoulutus (esim. elektroniikka- tai konepuolelta) tai työn kautta hankittu ammattitaito edellä mainituista tehtävistä. Toivomme sinulta myös ennakkoluulotonta asennetta uuden oppimiseen, rempseää tekemisen meininkiä sekä halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä vaaditaan hyvää englannin luetun ymmärtämistä sekä satunnaista matkustusvalmiutta. Juotostaito sekä ohjelmointitaidot katsotaan eduksi. Pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä erittäin mielenkiintoisella toimialalla. Et pääse kyllästymään rutiineihin ja tehtävä antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 31.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen arkisin nro 040 687 2632 tai annukka.sulonen@adecco.fi.