(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-operaattori (Avena Nordic Grain Oy), Kantvik
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotanto-operaattoria Kantvikiin.


Asiakasyrityksemme Avena Nordic Grain Oy on osa Apetit-konsernia. Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. He luovat kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi he jalostavat rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käyvät viljakauppaa kansainvälisesti. Asiakasyrityksemme haluaa olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa 594. Lue yrityksestä lisää osoitteessa apetit.fi.


Tuotanto-operaattorin tehtävässä vastaat öljypuristamon toiminnasta sekä ravinto-öljyn valmistuksesta. Tuotanto-operaattorina tehtäviisi kuuluu mm. automatisoitujen prosessien ohjaus ja valvonta. Tehtävä sisältää myös erilaisia käsin tehtäviä työvaiheita, laadun seurantaa sekä mittaustulosten raportointia.


Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa teknistä ammattikoulutusta, kuten prosessihoitajan tutkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Elintarviketeollisuuden tuntemus on sinulle eduksi. Olet työssäsi tarkka, pitkäjänteinen ja pidät työskentelystä koneiden- ja laitteiden parissa. Olet aikaisemmin käyttänyt jotakin tuotannon automaatiojärjestelmää ja ymmärrät niiden toimintaperiaatteet. Tuotanto-operaattorina osaat ottaa huomioon myös työturvallisuusnäkökulman. Odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Työ tehdään pareittain, joten tiimissä työskentely on sinulle tuttua.


Asiakasyrityksemme kouluttaa sinut tehtävään, joten heille tärkeintä on aito kiinnostus tehtävää kohtaan, halu oppia uutta, vastuuntuntoisuus sekä halu sitoutua työhön.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Apetitilla on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaa. Mikäli jaat asiakasyrityksemme kanssa aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!


Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.