(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-operaattoreita, Canatu Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Canatu on kiinnostava kasvuyritys ja innovatiivinen hiilinanomateriaalipohjaisten läpinäkyvien filmien ja sensoreiden valmistaja. Filmejä ja sensoreita käytetään teknologiateollisuudessa erilaisten 3D näyttö- ja kosketusratkaisujen valmistamiseen erityisesti autoteollisuudessa ja kulutuselektroniikassa. Canatu työllistää tällä hetkellä yli 40 ammattilaista Helsingin pääkonttorissa ja tehtaassa sekä myyntipisteissä USA:ssa, Keski-Euroopassa, Japanissa, Koreassa ja Taiwanissa. Tule mukaan rakentamaan suomalaista menestystarinaa. Lue lisää: www.canatu.com


Etsimme nyt Canatu Oy:lle

TUOTANTO-OPERAATTOREITA

Työskentelemään monipuolisissa korkean teknologian tuotannollisissa tehtävissä. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi Canatu Oy:n kasvavaa menestystarinaa. Katso Canatu Oy esittelyvideo: tästä

Yrityksen toiminnan laajentuessa etsimme tällä erää neljää (4) tuotanto-operaattoria Konalan tehtaaseen Helsinkiin. Työ on aluksi 2-vuorotyötä, mutta tarkoitus on siirtyä 3-vuorotyöhön v 2019 aikana. Työsuhde on aluksi määräaikainen (6 kk), mutta vakituinen työsuhde on mahdollinen myöhemmässä vaiheessa. Tuotanto-operaattorin työ on osittain tarkkuutta vaativaa käsityötä, osa työskentelystä tapahtuu koneiden ääressä. Työnkuva vaatii oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja sekä joustavaa yrittäjämäistä ajattelutapaa.

Tehtävät ovat monipuolisia, sisältäen mm: tuotantomateriaalien vastaanottoa ja laaduntarkistusta, materiaalien esikäsittelyä, mittauksia ja raportointia, laserointia, laminointia, laaduntarkkailua, pakkausta, dokumentointia, tuotantotilojen kunnossapitoa ym. Kaikki tuotannon vaiheet tulevat työntekijöille tutuiksi. Töitä tehdään puhdastilassa, jossa käytetään suojavaatteita ja hengityssuojaimia aina päällä.

Kaikkiin tehtäviin annetaan paikan päällä koulutus, joten kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita. Tärkeintä on työntekijän oma motivaatio ja sopivuus kyseisiin tehtäviin. Työntekijöiltä vaaditaan tehtävässä tarkkuutta, huolellisuutta, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja puuttumista epäkohtiin tarvittaessa. Tehtävät vaativat rutiininsietokykyä, mutta ne täytyy kuitenkin pystyä suorittamaan ajatuksella ja huolellisuudella.

Yrityksen virallisena työkielenä on englanti, joka tulee hallita vähintään tyydyttävästi. Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
Kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin kiireenkin keskellä
Mahdollisuutta tehdä 2- ja 3-vuorotyötä
Ryhmätyöskentelytaitoja
Oma-aloitteisuutta


Tarjoamme sinulle

Työpaikan mielenkiintoisessa ja innovatiivisessa teollisuuden kasvuyrityksessä
Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen


Arvostamme

Elektroniikka-, kokoonpano- tai graafisen alan taustaa
Kokemusta puhdastilatyöskentelystä


Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa alla olevan hakulinkin kautta. Haethan paikkaan mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.


Lisätietoja

Juhani Äikäs
Asiakkuuspäällikkö
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 786 6196 || vaihde 030 047 2000
juhani.aikas@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi