(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-/kokoonpanotyöntekijä (Rusko)
Turun Markiisi ja Peite Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Turun Markiisi ja Peite on vuonna 1953 perustettu perheyritys, joka tunnetaan vankasta ammattitaidostaan sekä laadukkaista tuotteistaan. Valikoimaamme kuuluvat kaikenlaiset markiisit, aurinkovarjot, terassilämmittimet, suojapressut, mainosbanderollit sekä sälekaihtimet, rullakaihtimet ja lamellikaihtimet. Valmistamme markiisit ja teemme markiisisuunnitelmat, asennukset, kankaanvaihdot sekä huollot vuosien tuomalla ammattitaidolla.

Tänä päivänä tuotemerkkimme MP-Venekuomu on venepeitteiden valmistuksessa käsite hyvästä laadusta ja huippuosaamisesta. Veneen kuomut kuten, ajokuomut, satamapeitteet, sprayhoodit, puomipeitteet, aurinkokatokset ja kaidekankaat saat meiltä valmiiden kaavojen mukaan tai mittatilaustyönä.

Turun Markiisi ja Peite Oy työllistää n 20 henkilöä vakituisesti. Henkilökunta koostuu pääosin ompelijoista ja leikkaajista, joukossa on myös mallimestari, metallityöntekijä, muovihitsauskoneen käyttäjä, markiisien asentaja, pakkaamon työntekijä sekä toimiston väki.

Etsimme nyt joukkoomme tuotanto/kokoonpanotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu venekuomujen kaarien vääntäminen ja heloitus sekä muut tuotannon avustavat työtehtävät kuten asennus ja pakkaaminen. Metallialan osaaminen on eduksi ja hitsaustaito plussaa.

Edellytämme hyviä kädentaitoja ja innokkuutta annettuja työtehtäviä kohtaan. Lisäksi pystyt työskentelmään itsenäisesti sekä ajoittain kiireessä. Etsimämme henkilö on valmis sitoutumaan yritykseen pitkäksi aikaa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä. Lisäksi saat vastuullisen ja itsenäisen toimenkuvan, jossa on mahdollisuus syventää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.