(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-/kokoonpanotyöntekijä (Parainen)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Oletko tarkka ja tunnollinen työntekijä, joka on kiinnostunut monipuolisista ja mielenkiintoisista tehtävistä laivateollisuuden parissa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTO-/KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Paraisille!

Työkuvasi on monipuolinen ja vaihtelee aina meneillä olevan projektin ja aikaisemman kokemuksesi mukaan. Työssä pääset osallistumaan tuotantoprosessin eri vaiheisiin, joka voi pitää sisällään esimerkiksi alumiinisten sisustuselementtien kokoonpanoa ja asennusta, liimausta, prässäystä, hiontaa, pintakäsittelyä ja muita yleisiä viimeistelytehtäviä. Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva, joten tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään. Työ vaatii tarkkaa kädenjälkeä, joten tehtävä edellyttää työntekijältä tarkkaa työskentelyotetta. Työskentely tapahtuu arkisin Paraisilla klo 7:00-15:00. Oma auto helpottaa töihin kulkemista, mutta myös julkisella liikentellä pääsee kätevästi perille.

Voit olla koulutukseltasi tai aikaisemmalta kokemukseltasi esimerkiksi puuseppä, metallityöntekijä, pintakäsittelijä tai vaikka rakennustyöntekijä! Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta erilaisista kokoonpanotyöntekijän tehtävistä, CNC-koneen käytöstä sekä kuvienlukutaitoa. Otamme huomioon uransa alkuvaiheilla olevat tekijät sekä alansa ammattilaiset. Tärkeintä on, että asenne on kohdallaan ja perustyökalut pysyvät käsissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mukavassa, joustavassa sekä rennossa työyhteisössä. Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin mielenkiintoisen työnkuvan mielenkiintoisissa projekteissa, jossa pääset ylpeänä näkemään oman työsi jälkeä maailmanlaajuisesti!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat lokakuun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tarjoamme töitä niin pitkäaikaisista työsuhteista kiinnostuneille kuin esimerkiksi välivuotta pitäville opiskelijoille, joten hae paikaa rohkeasti! Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, elämäntilanteestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi! Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.