(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- / kokoonpanotyöntekijä (kesätyö) (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haussa nyt kesätyöntekijöitä tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin Turkuun!

Etsimme reippaita ja luotettavia työntekijöitä tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin asiakasyrityksellemme, joka mm. valmistaa erilaisia sisustuselementtejä laivateollisuuteen.

Työssä menestyminen vaatii tarkkaa ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus tuotanto- tai kokoonpanotehtävistä, kuvienlukutaito sekä kokemus perustyökalujen käytöstä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja toimeentarttuva asenne työntekoa kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevan työturvallisuuskortin, mutta se voidaan tarvittaessa myös kouluttaa. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja jatkuvat heinä-/elokuulle asti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9-15.