(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- ja varastotyöntekijä
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Tervakankaan Peruna Oy jalostaa ja myy paikallisia perunatuotteita Siikajoella. Yrityksen asiakkaita ovat esimerkiksi tukut, suurtalouskeittiöt ja lounasravintolat. Yritys on toiminut vuodesta 1984 lähtien.

Haemme asiakasyrityksellemme Tervakankaan Perunalle TUOTANTO- JA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Siikajoen Karinkantaan. Toimenkuva sisältää monipuolisesti erilaisia varastotehtäviä tuotteiden pakkaamisesta lajitteluun ja kuljettamiseen trukilla. Tehtävään sisältyy myös perunatehtaan tuotantotöitä, kuten perunan kuorintaa, pesua ja lajittelua.

Edellytämme valittavalta henkilöltä trukinajotaitoa. Koneiden ja kaluston huoltotaidot katsotaan eduksi. Etsimme oma-aloitteisesti työhön tarttuvaa henkilöä, jolla on hyvä fyysinen kunto ja positiivinen asenne työntekoon.

Töitä tehdään päivävuorossa arkisin. Tehtävä on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Olisitko sinä sopiva tekijä juuri tähän tehtävään? Jätä hakemus linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.