(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- ja logistiikkatyöntekijä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Hoberg & Driesch Finland Oy on saumattomiin ja hitsattuihin teräsputkiin erikoistunut terästukkuliike, ja on osa vuonna 1948 perustettua, yksityisessä perheomistuksessa olevaa saksalaista Hoberg & Driesch konsernia. Hoberg & Driesch on 300 milj.€ liikevaihdollaan Euroopan johtavia toimijoita alallaan. Suomen tytäryhtiö toimii tiiviisti sidoksissa Saksan keskusvarastojen kanssa ja toimittaa niistä Suomeen koko konsernin tuotevalikoiman. Suomen varastosta H&D tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä varastointi- ja logistiikka ratkaisuja sekä sahauspalvelua.

Hoberg & Driesch etsii Turenkiin avattavaan toimipisteeseen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Työsuhteen alussa osallistut teräsvaraston perustoimintojen rakentamiseen logistiikkapäällikön kanssa ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuden työskentelyyn hyvin konkreettisella tasolla. Toimit logistiikkapäällikön oikeana kätenä ja huolehdit osaltasi että hommat hoituvat, myös silloin kun pomo ei ole paikalla. Tiimin jokainen jäsen on oman työnsä asiantuntija ja toivomme sitä myös sinulta! Tilaukset saapuvat järjestelmiin sähköisesti ja olet vastuussa siitä, että tuotteet lähtevät oikea-aikaisesti asiakkaille tilauksen mukaisesti. Päiviisi kuuluu mm. autojenpurkua, tuotteiden vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, terästuotteiden katkaisua määrämittaan, pakkausta, lähettämistä ja varastonhallintaa (SAP). Hallussasi on siis koko kaari tilatun tuotteen saapumisesta sen siirtymiseen asiakkaalle. Työskentely tapahtuu osittain myös ulkona vuodenajasta riippumatta ja kädet saa pestä saippualla kotiin lähtiessä. Työskentelyn tukena on trukit, nosturit ja nostimet mutta päivän aikana pääset nostamaan tuotteita myös lihasvoimin.

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?
Toivomme että sinulla on jo kokemusta ja näkemystä varastonhallinnasta. Osaaminen teräksien käsittelystä ja erityisesti materiaalituntemus katsotaan eduksi. Erityisesti toivomme sinulta hyvää asennetta ja halua kehittyä työssäsi. Toivomme että valitulla henkilöllä on halua kasvaa tiiminvetäjäksi toiminnan laajentuessa, aikaisempaa osaamista esimiestyöstä ei kuitenkaan välttämättä tarvita. Pystyt tarttumaan työhön kuin työhön, olet organisointikykyinen, tarkka ja huolellinen. Toivomme että haluat kehittää toimintaa, innovoida ja ajatella myös laatikon ulkopuolelta. Etsimämme työntekijä on niin sanotusti mieluummin kiinni pidettävä kuin perässä vedettävä! Vaikka päivittäinen työkieli on suomi, niin konsernikieli on englanti - toivommekin, että tältä osin hallussa on ainakin perusteet, painottuen luetun tekstin ymmärtämiseen. Mikäli sinulla on jo valmiiksi työturvallisuuskortti, tulityökortti ja/tai trukkikortti, niin tämä katsotaan eduksi.

Mitä voimme tarjota Sinulle?
Kaikki lähtee liikkeelle kattavasta perehdytyksestä niin järjestelmien, laitteiden kuin työtehtävien osalta. Pääset tekemään töitä tiimin kanssa, jossa työtehtäviin suhtaudustaan aina hyvällä fiiliksellä. Työnkuva tulee kehittymään ajan myötä osaamisen kehittyessä, toivommekin että suhtaudut avoimesti uusiin mahdollisuuksiin, joita sinulle tarjotaan! Yrityksessä kaikki tuntevat toisensa nimeltä ja töitä tehdään yhteisen tavoitteen eteen, tiimihenki ja viihtyvyys työssä ovat tärkeitä arvoja. Käytössä on Kaupan alan TES, viikkotyöaika on 37,5 h/vko, työaika on ma-pe 7-15. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja rekrytoidut suoraan yrityksen kirjoille.

Ja vielä viimeisenä hakuohjeet!
Haethan paikkaa viimeistään 9.11.2020 oheisen linkin kautta. Kerrothan meille työkokemuksesi ja persoonasi lisäksi myös palkkatoiveesi. Sopivien ehdokkaiden löydyttyä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat joulukuun alussa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä,
p. 040 5460 862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.