(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä Turun alueelle eri mittaisiin työsuhteisiin. Voit olla alasi kokenut ammattilainen tai innokas oppimaan uutta – katsotaan yhdessä, millaisia työmahdollisuuksia pystymme juuri sinulle tarjoamaa!

Työnkuvat sisältävät esimerkiksi tuotanto-, kokoonpano- tai asennustehtäviä teollisuusympäristössä. Töitä on tarjolla sekä aamu-, ilta- että yövuoroissa, joten lisääthän hakemukseesi tiedon vuorovalmiudestasi.

Toivomme hakijoilta hieman aiempaa kokemusta tämän kaltaisista tehtävistä ja kiinnostusta oppia uutta. Erityinen etu on, jos sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta automaatioasennuksen alalta. Tärkeää on, että työkalut pysyvät käsissäsi ja sinulla on hyvä hahmotuskyky. Suhtaudut työhösi positiivisesti ja hyvällä asenteella, ja olet henkilönä sitoutuva, luotettava ja nopeasti oppiva. Pidät työssäsi tärkeänä laadukasta lopputulosta ja osaat toimia hyvin osana tiimiä. Tiimityö ja työohjeiden ymmärrys edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa.

Töitä saattaa olla tarjolla saman tien, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä.

Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.
Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.