Tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä
VPS Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Etsimme asiakkaallemme Turkuun tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä muovituotteiden kasaamiseen ja valmistukseen. Tarjolla alkuun n. 1-2 kuukauden määräaikainen työsuhde vakaalla ja arvostetulla työnantajalla. Työn määräaikaisuus johtuu koronaviruksesta ja sen tuomasta vakiintumattomasta tilauskannasta. Mahdollisuuksia jatkoon. Töiden aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kokoonpanotyöntekijänä pääset vastaamaan monipuolisista muovialan työtehtävistä - työ pitää sisällään kasaustyötä ja siihen liittyviä viimeistelytehtäviä. Muoviosaston tuotantotyöntekijänä osallistut yhdessä tiimisi kanssa muovituotteiden valmistukseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista muovituoteteollisuuden töistä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Osaat myös lukea 2D-kokoonpanokuvia. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta teollisuuteen.

Asiakasyrityksemme sijaitsee hyvillä kulkuyhteyksillä Skanssin teollisuusalueella. Palkkaus on muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden TES:in mukaan. Työtä tehdään ajoittain kahdessa vuorossa, joten pystythän työskentelemään myös iltaisin.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot