(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Etsimme jatkuvasti asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin tuotanto- ja kokoonpanotyöntekijöitä Turun alueelle eri mittaisiin työsuhteisiin. Voit olla alasi kokenut ammattilainen tai innokas oppimaan uutta - katsotaan yhdessä, millaisia työmahdollisuuksia pystymme juuri sinulle tarjoamaan!

Työnkuvat sisältävät esimerkiksi tuotanto-, kokoonpano- tai asennustehtäviä teollisuusympäristössä. Töitä on tarjolla sekä aamu-, ilta- että yövuoroissa, joten lisääthän hakemukseesi tiedon vuorovalmiudestasi. Palkka on neuvoteltavissa kokemuksesi mukaan.

Toivomme hakijoilta hieman aiempaa kokemusta jonkinlaisista teollisuuden työtehtävistä ja kiinnostusta kehittyä. Erityinen etu on, jos sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta automaatioasennuksen alalta. Tärkeää on, että työkalut pysyvät käsissäsi ja sinulla on hyvä hahmotuskyky. Suhtaudut työhösi positiivisesti ja hyvällä asenteella, ja olet henkilönä sitoutuva, luotettava ja nopeasti oppiva. Pidät työssäsi tärkeänä laadukasta lopputulosta ja osaat toimia hyvin osana tiimiä. Tiimityö ja työohjeiden ymmärrys edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa.

Töitä saattaa olla tarjolla saman tien, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.
Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.