(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto- ja kehitysinsinööri - Oy Sisu Auto Ab
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019Työn kuvaus:
  SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.
 
Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.
 
Haemme Sisu Autolle Karjaalle
 
TUOTANTO- JA KEHITYSINSINÖÖRIÄ
 
pitkäaikaiseen työsuhteeseen päivätyöhön.
 
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sopivaa teknistä koulutusta (esim. insinööri / teknikko), oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
 
Tuotanto- ja kehitysinsinöörin tehtäviin kuuluu tuotanto- ja tuotanto-toimitusprosessien hallinta, tuotannon laadun valvonta, tuotantomenetelmien kehittäminen sekä teknologiasuunnittelu.
 
Persoonana olet teknisesti orientoitunut ja kehittämishaluinen tiimipelaaja. Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia ja kehittämään toimintaa tehokkaasti asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.
 
Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Adeccon kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantoinsinööri


Sijainti:  KARJAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja