(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-AD
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme markkinointiosastomme online-tiimiin vakituista

TUOTANTO-AD:TA

Oletko aikaansaava, hyvän visuaalisen silmän ja tekniset taidot omaava markkinointialan ammattilainen? Onko sinussa ainesta tuottamaan sisältöä yhdelle Suomen puhutuimmasta brändeistä? Loistavaa, saatat olla uusi tuotanto-AD:mme!

Tehtävässä toimit Lidlin in-house-markkinointiosaston online-tiimin jäsenenä. Työnkuvaasi kuuluu Lidlin visuaalisen ilmeen mukaisten digiaineistojen tuottaminen eri sähköisiin markkinointikanaviin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ja ymmärrät digimarkkinoinnin lainalaisuudet sekä potentiaalin. Olet ennen kaikkea tuotannollisen taittotyön toveri; verkkobannerit ja sosiaalisen median sisällöt ovat sinulle rutiinihommia. Omaat kaupallisen ajattelutavan ja osallistut mielelläsi myös sisällönsuunnitteluun. Hallitset Adobe CC:n keskeiset kuvankäsittely- ja videoeditointityökalut ja osaat herättää ideat henkiin visuaalisesti. Studio- ja videokuvaamisen sekä HTML5-perustaidot katsotaan plussaksi.

Innostut ja innostat, ja ymmärrät suunnittelussa ryhmätyön voiman. Tehtävä on vakituinen. Työn aloittamisajankohta on sovittavissa, mutta toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa.

Odotamme paljon…

 • Soveltuvaa koulutusta – olet suorittanut graafisen suunnittelun tai vastaavan visuaalisen viestinnän tutkinnon
 • Adobe CC -osaamista – hallitset ainakin Photoshopin, InDesignin ja Premieren
 • Digitaalisen toimintaympäristön tuntemusta – ymmärrät digimarkkinoinin lainalaisuudet ja sinulla on kokemusta sisällönhallintajärjestelmien käytöstä
 • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – olet joukkuepelaaja, jolla on asenne kohdallaan
 • Luovaa järkevyyttä – omaat paitsi luovan, myös kaupallisen ajattelutavan

…tarjoamme enemmän!

 • Monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Osaavan tiimin tuen – meillä on mahtava duuniporukka, joka osaa sekä tehdä työnsä että pitää hauskaa
 • Kattavan perehdytyksen – käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
 • Mukavat, modernit työtilat pääkonttorillamme Espoossa – ajatus lentää, kun on avaraa ja valoisaa
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn – haluamme, että työ- ja vapaa-aikasi ovat tasapainossa

Tule työkaveriksemme!

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 16.9.2019 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si, portfoliosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Kerro hakemuksessa, koska pystyisit aloittamaan työt. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten suosittelemme tarttumaan tilaisuuteen jo tänään!

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Event and Online Manager Pia Rendic (puh. +358 400 85 85 79) vastaa ilomielin kysymyksiisi tiistaina 10.9. klo 13–15.