(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-AD / taittaja
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Suomen suosituin verkkokauppa etsii markkinointiosastolleen innostunutta ja tehokasta tuotanto-ad:ta / taittajaa. Pääosa työstä on viikoittaisen mainoslehden taittamista, lisäksi pääset osallistumaan kampanjasuunnitteluun, myymälämainontaan, tapahtumamarkkinointiin sekä tekemään muuta graafista suunnittelua omien kykyjesi mukaan. Tehtävä on vakituinen.

Pääset osaksi Jätkäsaaren toimistomme 20 hengen monipuolista markkinointitiimiä, joka vastaa valtakunnallisesti yrityksemme markkinoinnista ja viestinnästä. Työskentelet printtitiimissä, joka tuottaa viikoittaista suoramainoslehteä kolmen taittajan voimin. Hyvä suomen kielen osaaminen, vastuuntuntoinen asenne sekä huolellisuus ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä tässä tehtävässä menestymiseksi.

Arvostamme alan kokemusta taittamisen parissa, hyviä kommunikaatiotaitoja ja positiivista asennetta. Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja Adobe CC -ohjelmat hallussa. Työhön saattaa joskus sisältyä kausiluontoisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät kaupan alan edelläkävijäyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Markkinoinnin ja viestinnän osastollamme on rento työilmapiiri, uusimmat työvälineet ja ammattitaitoinen porukka tukemassa työskentelyäsi.

Toivomme

  • Visuaalista näkemystä
  • Oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Erinomaista suomen kielen osaamista
  • Adobe CC -työkalujen hallintaa

Tarjoamme

  • Mielenkiintoiset työtehtävät markkinoinnin parissa
  • Loistavat oppimismahdollisuudet
  • Ensiluokkaiset työvälineet ja hyvät henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 21.2.2020 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja työnäytteet, CV sekä palkkatoiveesi osoitteeseen teemu.hamalainen@verkkokauppa.com otsikolla ”Tuotanto-AD”. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!