(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-AD rakenne- ja pakkaussuunnitteluun
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Huomaatko joskus kiinnittäväsi huomiota enemmän pakkaustoteutukseen kuin itse pakattuun tuotteeseen? Kiinnitätkö myymälässä enemmän huomiota erilaisiin toteutuksiin kuin siihen, mitä siellä myydään? Oletko idearikas ja hyvän draivin omaava tekijä, joka haluaa osaksi energistä ja luovaa porukkaa? Etsimme asiakkaallemme Grano Oy:lle rakenne- ja pakkaussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuma- ja messurakenteita, myymälämateriaaleja sekä erilaisia pakkauksia. Tämän lisäksi tuotat teknisiä piirustuksia omaan tuotantoon.

Työhösi kuuluvat myös aineistojen tekninen toteutus ja laadunvarmistus. Luot 3D-vedoksia suunnittelemiisi pakkauksiin, POS-materiaaleihin ja messutoteutuksiin. Toimit asiakaspalveluroolissa ja ohjaat sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaitamme aineistojen valmistukseen ja toteutusmahdollisuuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Valinnassa kiinnitämme huomiota

Ideaalihakijalla on graafisen alan koulutus ja aiempaa kokemusta tuotanto-AD:n tai sitä vastaavista tehtävistä. Hallitset hyvin Adobe CC -ohjelmistot, jonka lisäksi CAD- ja 3D-ohjelmistojen tuntemus ja osaaminen ovat plussaa.

Työssä arvostetaan positiivista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta ja luovuutta kokeilla uusia ideoita ja ratkaisuja. Olet avoin sekä omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt mielelläsi osana työyhteisöä. Työssä pärjää innovatiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen ohjelmisto-osaaja, joka oppii nopeasti uusia asioita. Osaat organisoida työt tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

Hakuohjeet

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana rakennesuunnittelijoiden pienehköä tiimiä, jossa pääset näyttämään oman käden jäljen. Granolla on kasvava ja kehittyvä työyhteisö, jossa kannustetaan luovuuteen ja huomioidaan työntekijöiden villeimmätkin ideat.

Työn aloitus on 1.9. tai sopimuksen mukaan. Lähetä meille hakemuksesi ja portfoliosi palkkatoiveineen perjantaihin 20.7. mennessä. Tarvittaessa lisätietoa työtehtävästä antaa 2.-6.7. välisenä aikana Opteam Luovan henkilöstökonsultti Tiina Lonka, puh. 050 534 7909.