(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto-AD / Graafikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Tuotanto-AD:ta/Graafikkoa Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimintoomme Helsingin Vallilaan.

TUOTANTO-AD / GRAAFIKKO

Tässä ainutlaatuisessa ja monipuolisessa roolissa työtehtäväsi vaihtelevat typografian ja grafiikan tuottamisesta kuvien hankintaan, mediapankin ylläpitoon sekä visuaalisen materiaalin tuottamiseen brändin kaikkiin eri kosketuspintoihin. Sovellat laajoja brändiohjeistojamme käytäntöön ja opastat henkilöstöämme niiden noudattamisessa.

Mitä odotamme sinulta

Olet kokenut tuotanto-AD/graafikko, jolle yhtenäisen visuaalisen identiteetin ja asiakaskokemuksen merkitys brändin pitkäjänteisessä rakentamisessa on tuttua. Sinulla on aiempaa kokemusta sekä paino- että digitaalisten materiaalien ja aineistopohjien konseptoinnista ja tuottamisesta sekä kuvakerronnasta. Hallitset monipuolisesti graafiset ohjelmisto- ja työkalut, kuten Illustrator-, InDesign- ja Photoshop-ohjelmat Mac-ympäristössä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös ymmärrystä HTML:stä ja CSS:stä. Hallitset erinomaisesti myös Office-ohjelmat ja etenkin PowerPointin.

Et kaihda perustaittamista, yksityiskohtien viilaamista ja pohjien rakentamista sekä presentaatioiden tekemistä. Kykenet myös tuottamaan vektoripohjaista grafiikkaa ja kuvituksia sekä datavisualisointeja. Liikkuvan kuvan osaaminen ja editointi ovat plussaa, muttei välttämätöntä.

Edellä mainittujen taitojen lisäksi meille on tärkeää, että hallitset isoja kokonaisuuksia ja innostut yksityiskohdista sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet motivoitunut oppimaan uusia taitoja.

Tarjoamme sinulle

Kanssamme pääset rakentamaan uutta ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Tässä tehtävässä sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään osaavien brändin, visuaalisen suunnittelun, sponsoroinnin ja tapahtumatuotannon ammattilaisten kanssa.  Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Näetkö itsesi työskentelemässä tiimissämme? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi 31.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä jätä hakemista viime metreille. Liitäthän näytteitä tuottamistasi konsepteista tai materiaalista osaksi hakemustasi.
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, brändi- ja sponsorointipäällikkö Soineli Jormakka kertoo sinulle mielellään lisää, puh: 044 5363 200 to 17.1. klo 9-10 tai 22.1. klo 14-15.30.