(Poistunut julkaisusta)

Tuotannontyöntekijöitä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Haemme Orimattilaiselle asiakasyrityksellemme työntekijöitä kesä- ja syyskauden tuotannon töihin.

Etsimme tekijöitä erilaisiin teollisuuden töihin. Töitä on muun muassa koneenkäyttäjän sekä maalauslinjaston ripustelijan tehtävissä. Työ on tehtävästä riippuen 2- tai 3-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen (vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22 sekä 3-vuorossa lisäksi 22-06). Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, joten emme edellytä erityistä kokemusta, vaan tärkeintä on motivoitunut ja reipas asenne. Työ sopii myös hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle.

Eduksi tehtävän oppimisessa on aikaisempi kokemusta teollisuudesta parista. Aikaisempi kokemus koneenkäytöstä, kokoonpanotyöstä, särmäyksestä tai esimerkiksi maalauslinjaston ripustelijan työstä auttavat oppimaan työtehtävien sisäistämisessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli olet kiinnostunut niin toimi pikaisesti, sillä tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tällä hetkellä etsimme pääasiassa tekijöitä, jotka voivat tehdä töitä pitkälle syksyyn, töitä on tarjolla siis ainakin lokakuun loppuun ja tarve voi jatkua myös pidemmälle.

Tarjolla on nyt pidempi kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella: mari.yla-uotila@barona.fi / puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.