(Poistunut julkaisusta)

Tuotannontyöntekijöitä Lumon Oy:n Lasinjalostustehtaalle
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme nyt työntekijöitä tuotantoon lasinjalostustehtaalle vakituisiin työsuhteisiin 

Tuotannontyöntekijänämme lasitustehtaalla työskentelet eri tehtävissä lasinjalostuksen parissa. Työssäsi vastaat lasinjalostuksen eri prosessivaiheista kuten lasin leikkuu, hionta, karkaisu, laminointi, klaavaus ja pakkaaminen. Turvallinen työskentely ja laatu ovat meille tärkeitä, joten ne tulee huomioida joka vaiheessa.  Työ on 3-vuorotyötä ja saat työhösi kattavan perehdytyksen. Palkkaamme tässä vaiheessa noin 10 henkilöä vakituisiin työsuhteisiin kasvavan lasinjalostuksen tarpeisiin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Reipasta asennetta ja halua oppia uutta
  • Ammatillista koulutusta (metalli, sähkö tms. teollisuuteen liittyvä koulutus)
    • Kokemus teollisuudesta tai rakentamisesta katsotaan eduksi
  • Laadun ymmärtämistä ja mittaamista
  • Ongelmanratkaisumenetelmien ymmärtäminen on eduksi
  • Vastuuntunto ja turvallisten työtapojen noudattaminen ovat edellytyksiä
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Hyvää suomen kieltä

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi. Haku päättyy 31.3., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja haastattelut alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Lisätiedot:

Tuotantopäällikkö (lasinjalostus) Mika Varjovirta 040-1458931