(Poistunut julkaisusta)

Tuotannontyöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Muotopeite Oy on vuonna 1971 perustettu yritys. Yritys valmistaa PVC-muovista tuotteita, kuten esimerkiksi pressuja, halleja ja katoksia. Yritys tekee tuotteensa laadukkaasti käsityönä ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Muotopeite Oy sekä valmistaa että huoltaa tuotteitaan. Yritykseen voi tutustua lisää heidän verkkosivuillaan: http://www.muotopeite.fi/

Haemme Muotopeite Oy:lle tuotantotyöntekijää alkuvuoden ruuhkahuippuun. Työskentely aloitetaan vuokratyösuhteena mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työt kestävät ensi alkuun maaliskuun loppuun saakka. Hyvälle työntekijälle on mahdollisesti töitä tarjolla myös maaliskuun jälkeen. Työskentely tapahtuu pääosin Muotopeite Oy:n tiloissa Hervannassa. Työhön voi sisältyä myös satunnaisemmin matkustusta asennustyön parissa Suomessa.

Työtehtävät koostuvat työsuhteen alussa muovipressujen leikkauksesta ja valmistuksesta sekä purjerenkaiden ja muiden lisätarvikkeiden kiinnityksestä niihin. Myöhemmin myös teräksisten hallirakenteiden kokoonpano- ja asennustehtävät voivat olla osa työtä.

Hakijalta odotamme reipasta, joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä näppäriä kädentaitoja aikaisempien töiden kautta. Hakijalla tulisi olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja B-ajokortti. C-ajokortti katsotaan myös hakijalle eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ on fyysisesti raskasta, joten hakijalla tulisi olla hyvä fyysinen peruskunto. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Erik Linnemäki arkisin 9:00-16:00, puh. 050 411 2706.