(Poistunut julkaisusta)

Tuotannontyöntekijä Heinolaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Hyvän asenteen omaava ja oma-aloitteiselle tuotantotyöntekijälle on tarjolla koneenkäyttäjänä pitkäaikainen työpaikka Heinolassa!

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Heinolaan pitkäaikaiseen tehtävään työntekijää tuotannon eri työtehtäviin. Työhösi kuuluvat mm. koneenvalvontatyö, ongelmanratkaisu ja osien vaihto sekä muut tuotannon tehtävät.

Työtehtävä vaatii tekijältään hyvää ja ripeää asennetta, perus atk-taitojen hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Työt alkavat pikaisella aikataululla syyskuun tai viimeistään lokakuun aikana. Paikka täytetään mahdollisimman pian, heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätäthä hakemuksen saman tien. Tarkoitus on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tarkoitus on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

Työvuorot tehtävässä ovat vaihteleva 2- tai 3-vuorotyö. Työvuorojärjestelmänä on TAM26 tai TAM36.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään läpi tuiskun ja sateen töihin!

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka, jossa työhyvinvointikyselyissä on tullut aina perinteistä parempaa palautetta! Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tie hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Parhaiten olemme tavoitettavissa aamuisin klo 9-110 välillä.