(Poistunut julkaisusta)

Tuotannontekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme perheyrityksenä toimivalle asiakkaallemme motivoitunutta ja oppimiskykyistä TUOTANNONTEKIJÄÄ

Jos sinua motivoi oppia puualan ammattilaiseksi ja työstökoneiden käyttäjäksi, niin tässä voisi olla juuri sinun paikkasi sekä pitkäkestoinen työsuhde!

Tehtävässä eduksi katsotaan puualan tutkinto tai työkokemusta teollisuuden parissa esim. puu, metalli, muoviteollisuus. Voit olla vasta urasi alussa tai jo ammattitaitoa kerryttänyt konkari.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, jotta juuri sinusta tehdään puualan ammattilainen. Työ on kaksivuorotyötä.

Työssä menestymiseen tarvitset oikean asenteen, innokkuuden uudenoppimiseen ja mielenkiintoa kehittää omaa ammattitaitoasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Sami Kallinen, puh. 040 013 8888, sami.kallinen@hpheimo.fi.