(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelijoita (Production Planner)
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020

Haemme Metsä Fibren toimitusketjuun sahojen

TUOTANNONSUUNNITTELIJOITA (PRODUCTION PLANNER)

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävät sijaitsevat Raumalla.

Millainen työ sinua odottaa?

Metsä Fibren sahaliiketoimintaan kuuluu viisi sahaa Suomessa ja yksi Venäjällä, käynnissä on lisäksi Raumalla uuden sukupolven sahan investointiprojekti.  Suomen nykyisillä sahoilla valmistetaan sahatavaraa noin 1,8 miljoonaa kuutiometriä vuodessa. Valmiista sahatavarasta vientiin menee n. 85 % ja kotimarkkinoille n. 15 %.

Tuotannonsuunnittelijana tehtäväsi ovat:

  • sahan tuotannon suunnittelu ja ohjaus 0-2kk aikajänteellä, viikkosuunnittelusta päiväsuunnitteluun
  • antaa, vahvistaa ja vastata tuotteiden toimitusajankohdista toimitusketjun asiakaspalvelukeskukseen
  • tehdä ja ohjeistaa prosessitilaukset niin sahaukseen ja paketointiin
  • tehdä tiivistä yhteistyötä niin tuotannon eri prosessien kuin lähetyksenkin kanssa
  • hallita poikkeamatilanteita niin tuotannossa kuin toimituksissa
  • olla mukana suunnittelun muissa eri tehtävissä sekä kehitysprojekteissa

Raumalla on tuotannonsuunnittelijoiden tiimi, jossa jokaisella on oma vastuusahansa, mutta tiimi toimii yhteistyössä. Yhteistyötä tehdään tuotannon, lähetyksen, palvelukeskusten sekä toimitusketjun prosessien kanssa. Suunnittelussa käytössäsi ovat alan viimeisimmät suunnittelutyökalut aina raaka-aineen hallinnasta sahatavaran lähetykseen. Läpinäkyvyys ja koko ketjun hallinta ovat pääasiassa.

Saat ympärillesi kannustavan ja kaveria auttavan työyhteisön sekä vahvan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston. Tuotannonsuunnittelijana vastuualueesi on laaja ja sinulla on merkittävä rooli tuotantolaitoksen toiminnassa sekä toimitusten varmistamisesta asiakkaillemme. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi, olla mukana sahateollisuuden kehityksen kärjessä  ja kehittyä yhdessä muun organisaation kanssa arvostetussa suomalaisessa metsäteollisuuskonsernissa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on hyvät valmiudet omaksua uutta. Olet järjestelmällinen, joustava ja tavoitteellinen vastuunkantaja ja sinulla on vahva tahto onnistua. Osaat myös viestiä näkemyksesi selkeästi ja löytää yhteisiä ratkaisuja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai amk-tason koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Aikaisempi kokemus sahateollisuudesta ja tuotannonsuunnittelijan tehtävistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.


Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Juha Hirvasmaa (puh. 050 569 7202) ke 14.10.2020 klo 16-18, ti 20.10.2020 klo 15-17 ja to 22.10.2020 klo 16.30-18.00.


Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 25.10.2020 saakka. Menestystä hakuun!