Tuotannonsuunnittelija
Molok Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt joukkoomme sinua, tuotannonsuunnittelija.

Vastaat työssäsi tuotantoprosessiemme suunnittelusta tiiviissä yhteistyössä tuotannon työnjohdon sekä hankinta- ja myyntihenkilöstömme kanssa. Toimit tärkeässä roolissa tuotannon sujuvuuden varmistamisessa huolehtien mm. tuotantokalenterimme (Robex) ylläpidosta, tilausten karkea- ja hienokuormituksesta sekä toimitusaikojen vahvistamisesta asiakaspalvelulle. Osallistut myös toimitusketjun hallinnan ja tuotannon kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa ja kehittää itseäsi. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä Molokin kattavat henkilöstöedut. Tuotannonsuunnittelijan tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työ edellyttää vahvoja organisointitaitoja, asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista otetta tehtävien hoitamiseen sekä kykyä hallita rinnakkain useita kokonaisuuksia. Toivomme sinulta myös vahvaa kokemusta tuotannonsuunnittelusta tai vastaavista tehtävistä. Sinulla on mielellään teknisen alan koulutustausta (esim. insinööri) ja osaat hyödyntää tehokkaasti nykyaikaisia tuotannonohjausjärjestelmiä (esim. MES, Visma L7/LTR). Arvostamme myös kokemusta kokoonpanoteollisuuden parista sekä positiivista asennetta ja kiinnostusta kehittämiseen.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ari Halttunen 14.1. klo 12–13 ja 20.1. klo 12–13 puh. 010 3429 227.

Sijainti: Nosturikatu 16, Nokia
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot