Tuotannonsuunnittelija
Thales DIS Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Etsimme asiakasyrityksellemme Thales DIS Finlandille Tuotannonsuunnittelijaa ensin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ja sen jälkeen mahdollisuuksien mukaan vakinaiseen työsuhteeseen Production Planning -tiimiin.

Tuotannonsuunnittelijan työtehtävät pitävät sisällään sekä lyhyen tähtäimen nopeatempoista, että pitkän aikavälin tuotannonsuunnittelua sisältäen pääasiallisesti materiaalihankintojen sekä tehtaan kuormituksen koordinointia. Tehtävässä hallinnoidaan varastosaldoja, alihankintaprosesseja sekä materiaalien hankintaehdotuksia ja tilauksia, joiden lisäksi vastuualueisiin kuuluu myös tilausvahvistusten käsittelyä ja toimituksen seuranataa.

Hakijoilta toivomme 2-5 vuoden kokemusta tuotantoympäristöstä ja/tai alalle soveltuvaa koulutustaustaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia priorisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme myös erilaisten numerotietojen sujuvaa käsittelyä sekä johtopäätösten tekoa näiden perusteella ja kykyä kommunikoida erilaisten verkostojen kanssa sekä paikallisesti, että kansainvälisesti. Toivomme hyviä tietoteknisiä taitoja, eritoten MS-Excelin osalta ja aiempaa kokemusta ERP järjestelmän ja/tai tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä. Oracle EBS järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543978
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Hankinta, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Vantaa