Tuotannonsuunnittelija

DNV Business Assurance Finland
Tietoa tehtävästä

TUOTANNONSUUNNITTELIJA

määräaikaiseen työsuhteeseen joka mahdollisesti vakinaistetaan myöhemmin

Päätehtäväsi on suunnitella ja koordinoida itsenäisesti asiantuntijoidemme ajankäyttöä ja kalenterivarauksia. Olet myös aktiivisessa yhteydessä tiimin muihin jäseniin, asiakkaisiin ja eri sidosryhmiin.

Odotamme sinulta kykyä tiimityöhön, työtä pelkäämätöntä asennetta, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä reagoida nopeisiinkin muutoksiin. Langat pysyvät käsissäsi ja pallot ilmassa kiireenkin keskellä. Omaat myös hyvän priorisointi- ja paineensietokyvyn. Hallitset sujuvasti yleisimmät MS Office – ohjelmat ja olet nopea oppimaan ja omaksumaan uusia ohjelmia. Suomen- ja englanninkieli sujuu sinulta niin suullisesti kuin kirjallisesti. Lisäksi sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus toimistoympäristössä, verrattavissa olevista tehtävistä.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja joustavan työn menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen työhösi ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen mukavassa työympäristössä.


Jos kiinnostuit, ole hyvä ja lähetä hakemuksesi ja CV:si.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat puhelimitse tarvittaessa Riina Virolainen 050 3684594, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13:00 – 15:00.

Tietoa työnantajasta