(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsimme Filterpakin tuotannon vahvistukseksi Hankoon TUOTANNONSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

 


Asiakasyritysesittely

Filterpak Oy Ab Ltd on suomalainen ilmanpuhdistusalan kokenut asiantuntija. Päätuotteemme ovat synteettiset suodattimet yleisilmanvaihtoon – meiltä löydät niin omakotitalojen suodattimet, kuin raskaan teollisuuden käyttämät suodattimet. Haluamme olla suomalaisen cleantech -osaamisen edelläkävijä myös tulevaisuudessa – räätälöidyt tuotteemme valmistetaan aina kierrätettävistä materiaaleista.

www.filterpak.fi

----------

Tarkempi info työtehtävästä: 

Tehtävääsi kuuluu varmistaa katkeamaton tuotantoketju siten, että toimitusajat ja –määrät toteutuvat suunnitellun mukaisesti. Vastaat kahden eri tuotantoketjun sujuvuudesta ja aikataulussa pysymisestä sekä toimit aktiivisesti yhteistyössä oston ja laaduntarkkailun kanssa. Käytössä oleva järjestelmä on Visma. Tämä toimenkuva on uusi, joten olet avainasemassa myös kehittämässä itse tehtävää.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme sinulta työhön sopivaa koulutusta ja aiempaa kokemusta valmistavasta tuotannosta, mielellään myös tuotannonsuunnittelusta. Edellytämme taitoa hoitaa työ menestyksekkäästi sekä myös kehittää sitä. Eduksi laskemme hyvän paineensietokyvyn, ongelmanratkaisukyvyn ja ryhmätyötaidot. Tehtävä on päivätyötä, työkielenä on suomi ja työssä tarvitset jonkin verran myös englannin kieltä.

---------- 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle aivan uutta toimenkuvaa, joten pääset mukaan kehittämään työtäsi alusta saakka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan työntekijän löydyttyä.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Rekrytoinnista vastaa Eezy Oyj, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus 8.11.2020 mennessä osoitteeseen raasepori.vmp@eezy.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Marjo Järvinen
Myyntipäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut / Rimark Oy
040 3075409

marjo.jarvinen@eezy.fi

www.eezygroup.fi