Tuotannonsuunnittelija
Lunawood

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsimme tuotannonsuunnittelijaa Iisalmeen vastaamaan tehokkaasta tuotannon suunnittelusta Iisalmen tehtaallamme yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat

  • tuotannon suunnittelu tilauskannan ja tuotantotavoitteiden mukaan
  • sopimusten käsittely ja toimitusaikojen vahvistaminen
  • raaka-ainetarpeiden ja tuotevaraston seuranta
  • muutosten suunnittelu ja viestintä tuotantoon sekä muihin tiimeihin

Onnistuneen asiakaspalvelun varmistaminen vaatii tiivistä yhteistyötä mm. logistiikan, myynnin ja tuotannon kanssa, joten odotamme että olet aktiivinen ja rehti tiimipelaaja. Tuotannon suunnittelussa tarvitaan myös ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä, kokonaisuuksien hyvää hahmottamista ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Odotamme lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tekniseltä alalta) ja vähintään kohtalaista englannin kielen taitoa.

Aikaisempi kokemus tuotannon suunnittelusta tai muista tehtävistä teollisuudessa on etu, mutta voit olla myös työurasi alkupuolella, jos sinulla on tahtoa oppia ja kehittyä alan osaajaksi.

Voit kysyä tehtävästä tarkemmin 10.-15.8. välisenä aikana Heikkisen Jannelta, joka toimii tiimin esimiehenä, p.050-380 7692.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu siis meihin tarkemmin osoitteessa www.lunawood.com ja jätä hakemuksesi pian.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot