(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua

Tuotannonsuunnittelija

kesäksi Fazer Makeisten tehtaalle Lappeenrantaan

Tuotannonsuunnittelijana vastaat sovittujen tuotantolinjojen pitkän aikavälin kuorma- ja sesonkisuunnittelusta huomioiden mm. asetetut tavoitteet ja mahdolliset pullonkaulat. Seuraat viikoittaisten tuotanto-ohjelmien toteutumista, reagoit tarvittaessa muutoksiin sekä huolehdit raportoinnista. Huolehdit oman alueesi osalta, että tuote- ja linjatason perustiedot ja ohjausparametrit ovat suunnittelutyökalussa ajan tasalla.

Vastaat lopputuotteiden saatavuudesta ja varastotasoista osana suunnittelutiimiä sekä teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, oston ja logistiikan kanssa. Toimit keskeisenä linkkinä kysynnänsuunnittelun ja makeistuotannon välillä ja tuot läpinäkyvyyttä toimitusketjun seurantaan ja ohjaukseen. Tunnistat toimitusketjuun liittyviä kehitystarpeita niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä sekä osallistut kehitysprojektien läpivientiin.

Tehtävä on 5 kuukauden määräaikainen vuosilomien sijaisuus. Toivottu aloitus on maaliskuussa mutta voi hieman joustaa.

Miksi Fazer?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Joustavan, osaavan ja kannustavan tiimin tuki tulee auttamaan sinut vauhtiin tulevassa tehtävässäsi. Meille on kunnia-asia, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Odotamme sinulta tehtävään soveltavaa koulutusta (esim. kaupalliseen, logistiikkaan tai tuotantotalouteen suuntautuvia ammatti-/korkeakouluopintoja) sekä työn kautta hankittua tuntemusta tilaus–toimitusketjun hallinnasta. Arvostamme myös kykyä käsitellä ja analysoida numeerista tietoa sekä valmiutta tehdä nopeita päätöksiä saatavilla olevan tiedon, asetettujen tavoitteiden ja vaatimusten valossa. Työskentelyotteesi on analyyttinen ja systemaattinen ja viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä.

Olet vakuuttava ja innostava tiimityöskentelijä, joka jakaa mielellään osaamistaan myös muille. Toimit luontevasti myös paineensietokykyä ja priorisointia vaativissa tilanteissa sekä hallitset laajoja kokonaisuuksia. Vahvat IT-taidot (Microsoft Office, SAP) sekä kommunikointi ja raportointi suomeksi ja englanniksi ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiselle.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.fazergroup.com/fi/ura-fazerilla/ tai oheisesta linkistä 15.3. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Listätietoja antaa Reija Turtiainen ma 2.3. klo 14-16 ja to 5.3. klo 16-17 numerosta +358447101555.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Northern Magic. Made Real.