(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Oletko tuotannonsuunnittelutaidoin varusteltu kiinteistöalan ammattilainen? Entä onko ennakointi sinun juttusi ja onko sinulla kristallipallo hallussa? Jos vastasit kyllä, niin tässäpä seuraava loikka otettavaksi urapolullasi!

 

Haemme  Lassila & Tikanojalle kiinteistötekniikan alalle 

 

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

 

tukemaan töiden tehokasta suunnittelua kiinteistötekniikan yksiköissämme. Tehtävää voi hoitaa joko Helsingin Pitäjänmäessä pääkonttorillamme tai Tampereella. Myös etätyöskentely silloin tällöin on mahdollista, olit missäpäin Suomea vaan.

 

Tärkein tehtäväsi on palvelutuotannon työtilausten suunnittelu ERP-järjestelmäämme asiakaslupausten ja tasaisen työkuorman varmistamiseksi. Käytännössä hoidat homman kotiin ylläpitämällä tuotannonsuunnittelujärjestelmän tietoja, tuotannonsuunnitelman muutoshallinnalla, varmistamalla töiden suunnittelun yhteistyössä esimiestemme kanssa ja tukemalla esimiehiä seuraamalla palvelutuotannon tasaisuutta ja tehokkuutta.

 

Arvostamme sitä, jos kiinteistöala on sinulle tuttu työkenttä ja olet ollut tekemisissä työvuorosuunnittelun ja ERP-järjestelmien kanssa. Todisteena osaamisestasi on soveltuva kiinteistöalan tai teknisen alan koulutus, esim. AMK tradenomi tai insinööri, tai vaihtoehtoisesti pidempi kokemus kiinteistötekniikan alalta esimerkiksi työnjohtajan tai palveluohjaajan roolissa. TES:n kiemurat ovat ehkä tulleet sinulle tutuksi ja sinulla on käsitystä työlainsäädännöstä. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä, vaikka arkesi sujuukin tiiviissä yhteistyössä esimiestemme ja kahden muun tuotannonsuunnittelijan kanssa. Sujahdat tarvittaessa sujuvasti myös järjestelmä- tai toimintamallikouluttajan rooliin ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti esimiehillemme.Toimintamallimme on vielä hionnassa ja ERP-järjestelmä on organisaatiollemme suht uusi, joten kehitysintoa, palveluasennetta ja kärsivällisyyttäkin tässä hommassa tarvitaan!

 

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi hyvän porukan kanssa. Pörssiyhtiönä L&T tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet urakehitykseen talon sisällä. Tule siis mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Innostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6  mennessä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.6 klo 9-10, 7.6 klo 13.-14, 13.6 klo 13-14. tuotannonsuunnittelijoiden esimies ja yksikönpäällikkö Olli Mäkynen,  puh. 050-3857219. PS. Ei tässä työssä oikeasti kristallipalloa tarvita, kyky suunnitella ja organisoida tulevaa riittää.