(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Oletko esimerkiksi puutekniikan tai tuotantotalouden alan opiskelija ja etsit mielenkiintoista kesätyötä tuotannonsuunnittelun parissa?


Haemme asiakkaallemme Iskulle TUOTANNONSUUNNITTELIJAA kesätyöhön Lahden tehtaalle.


Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.


Tuotannonsuunnittelijana työskentelet nykyaikaisessa tuotantoympäristössä, jossa pääset kehittämään taitojasi ja työtäsi. Tehtävässä menestymiseen tarvitset ymmärrystä tuotantoprosesseista sekä numerotarkkuutta. Työssäsi tärkeitä työkaluja ovat Leanware, Microsoft AX ja Excel, joten tehtävä edellyttää myös hyvää tietoteknistä osaamista. Työotteesi on tarkka ja huolellinen. Kokemus teollisesta tuotannosta sekä toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 2.6.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Toimi siis nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi