(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme sinua

Tuotannonsuunnittelija 

Haemme Fazer Makeisille Lappeenrantaan tuotannonsuunnittelijaa määräaikaiseen kesälomasijaisuuteen (alustavasti ajalla 1.5.-27.9.2019) vastaamaan sovittujen tuotantolinjojen ohjaamisesta.

Vastaa työksesi jostain hyvästä

Tehtävässäsi suunnittelet viikoittain linjojen tuotanto-ohjelmat huomioiden asetetut tavoitteet, kokonaiskuormituksen sekä mahdolliset toiminnan pullonkaulat. Seuraat tuotanto-ohjelmien toteutumista, reagoit tarvittaessa muutoksiin sekä huolehdit raportoinnista. Vastaat oman alueesi osalta, että SAP-järjestelmän parametrit täyttävät sille asetetut vaatimukset. Toimit osana integroitua suunnittelutiimiä, joka vastaa tuotteiden saatavuudesta. Teet päivittäin läheistä yhteistyötä tuotanto-, hankinta- ja logistiikkaosastojen kanssa. Pidät sidosryhmät ajan tasalla sekä muutoksista että tulevaisuuden tarpeista. Teet myös pidemmän aikavälin suunnittelua, osallistut sesonkien suunnitteluun ja seurantaan sekä kehitysprojekteihin.

Miksi Fazer Makeiset?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Meille on kunnia-asia, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia. 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiimme

Edellytämme sinulta tehtävään soveltavaa koulutusta (esim. logistiikkaan tai tuotantotalouteen suuntautuvia ammatti-/ korkeakouluopintoja) sekä työn kautta hankittua tuntemusta tuotantoprosesseista sekä tilaus- toimitusketjun hallinnasta. Tartut rohkeasti uusiin asioihin ja pystyt sitoutumaan yhtenäisiin toimintatapoihin, prosesseihin ja aikatauluihin. Olet vakuuttava ja innostava tiimityöskentelijä, joka jakaa mielellään osaamistaan myös muille. Viihdyt hyvin nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja kykenet johtamaan ja koordinoimaan useita samanaikaisia projekteja. Työn luonteessa korostuu analyyttinen numeerisen tiedon hallinta, joka vaatii sinulta tarkkaa, itsenäistä sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Odotamme myös kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (esim. SAP) sekä sujuvaa englannin kielen hallintaa.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 29.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Savioja, Supply Planning and Procurement Manager, Fazer Makeiset Oy, +358 50 528 0369, parhaiten tavoitettavissa ma 18.3. klo 15-16 ja ti 19.3.2019 klo 15-16. ja pe 22.3.2019 klo 14-16.