(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Huhtamäki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme Hämeenlinnassa sijaitsevaan toimipisteeseemme, nykyisen haltijan siirtyessä yhtiön sisällä toisiin tehtäviin,

Tuotannonsuunnittelijaa

Tuotannonsuunnittelija vastaa tuotannon sekä pitkän että lyhyen aikavälin suunnittelusta sovittujen ohjeiden, aikataulujen ja toimintatapojen mukaisesti. Hän toimii linkkinä / yhteistyössä tuotannon, kunnossapidon ja asiakaspalvelun kanssa. Tuotannonsuunnittelija kommunikoi suunnitelmamuutokset nopeasti ja tehokkaasti sekä tuotannon että asiakkaiden suuntaan.

Raportoit tehtävässäsi Supply Chain Managerille.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vankka kokemus tuotantolaitoksen tuotannonsuunnittelutehtävistä, pakkaus- tai elintarviketeollisuuden tuntemus on eduksi. Sinulla on erittäin vahvat IT-taidot, kokemus Oracle ja SWD-PES järjestelmien käytöstä on eduksi. Olet organisointikykyinen, analyyttinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua oppia uutta ja kehittää toimintaa. Englannin kielen taitosi on hyvä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä yhtiössä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja vaikuttamaan konkreettisesti yrityksemme liiketoimintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Supply Chain Manager Kristiina Sokka, puh. 050 520 0439. Soittoajat to 4.10. klo 14-16 ja to 11.10. klo 14-16.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 21.10. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.