(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Tämän hetken henkilöstömäärä on noin 1000 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 330 milj. euroa.

Käynnistämme uutta päivittäistavaralogistiikkakeskusta Sipooseen ja haemme

Kuljetukseen tilaamisen ja toimittamisen ohjauksen yksikköön

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Toimit tilaamisen ohjauksen tiimissä tuotannonsuunnittelijana. Tehtävänäsi on S-ryhmän myymälöiden tilaus-toimitusrytmien sekä toimituspäivien suunnittelu ja ylläpitäminen järjestelmiin. Tämän lisäksi toimit sidosryhmiemme tukena vastuualueeseen liittyvien kysymysten kanssa. Analysoit myös toimituspäiviä ja osallistut juhlapyhien tavaravirran suunnitteluun.

Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärrät syy-seuraussuhteita. Sinulla on logistiikan osaamista ja soveltuva koulutus. Työssä onnistuaksesi, sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hyvä Excel-osaaminen. SAP:n käyttökokemus on sinulle eduksi. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Kaiken tämän lisäksi olet vielä hyvä tyyppi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvässä porukassamme sekä kattavat S-ryhmän henkilöstöedut. Saat viihtyisän työympäristön ja hyvät työvälineet tehtävän suorittamiseen.

Työskentelypaikkasi on uusi päivittäistavaroiden logistiikkakeskus Sipoossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Lintunen ke 19.9. klo 13-14, pe 21.9. klo 9-11 ja to 27.9. klo 12-14 puh. 010 76 87392 tai sähköpostitse antti.lintunen@sok.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisella sähköisellä hakulomakkeella 30.9.2018 mennessä.